​Responsible Care & Omsorg

Chemex i Danmark

​Chemex Products blev etableret i Danmark i 1992. Her begyndte et tæt samarbejde med ExxonMobil Chemical - et samarbejde, der siden er blevet blevet udbygget til også at gælde i resten af Skandinavien, hvor vi i dag har søsterselskaberne IsoChem AB i Sverige og Kjemex Products AS i Norge.


Igennem årene har Chemex Products udvidet produktsortimentet, så vi i dag foruden at være leverandør af opløsningsmidler og fortyndere også sælger methanol, natriumhydroxid, formalin, pereddikesyre m.m. Derudover leverer vi også specielle kundetilpassede kemikalier og rensevæsker efter ønsker og behov.

Fra vores tanklagre servicerer vi flere industrier, herunder blandt andet farve og lak, pharma, autobrancen, dambrug og anden industriproduktion. Produkterne leveres primært i tromler, pallecontainere eller bulk.

Vort mål er at yde støtte til alle vore kunder uanset størrelse og forbrug. Ved fleksibilitet at kunne levere mindre kvantiteter med kort varsel, og gennem ét kontaktpunkt at kunne tilbyde et bredt produktsortiment.

Vi tilbyder rådgivning og kundestøtte omkring produktvalg, teknik, miljø og transport. Har du et spørgsmål eller brug for hjælp angående dette, er du velkommen til at kontakte os.

Chemex Products er cetificeret i henhold til SQAS/ESADII (European single assessment Document) og har i en årrække sluttet op om regelsættet omkring responsible care.

​Chemex Products ApS

CVR: 16278688

Øster Madevej 8

6200 Aabenraa

Tlf. +45 7462 9192